Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κοριτσίστικα, γυναικεία... και άλλα!


"Μόλις ξυπνήσω το πρωί, πολύ πρωί..." κλπ, κλπ, κλπ... έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι που σίγουρα όλες, κάποια στιγμή, το νιώσαν ή φτύναν τον κόρφο τους, μη τυχόν και οι στίχοι του, κάποια αποφράδα μέρα, γίνουν πραγματικότητα!
Τί τα θες όμως, όσο και να θες να τ' αποφύγεις, γλυκά - γλυκά έρχεται!
Και συγνώμη αλλά αυτό δε θέλαμε πάντα; Οι πιο παλιές τουλάχιστον! Αλλά και οι πιο νέες, παρόλες τις σπουδές και την ανεξαρτησία που τους προσφέρει ο μισθός, στο πίσω μέρος του μυαλού τους ένα νυφικό με όλα τα παρελκόμενα πάντα φάνταζε εξωτική εικόνα αλλά και ευσεβής πόθος αν και όχι τόσο ανέφικτος!
Όλα αυτά καλά είναι και δεν έχω τίποτα εναντίων, φτάνει να είναι αυτά που λαχταράει η ψυχούλα μας!
Εγώ, αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω απ' αυτό το blog, είναι να βγάλω σκέψεις που να υποστηρίζουν ότι όλα είναι μέσα στη ζωή μας και αξίζει να τα ζήσουμε στο έπακρο. Και τα παιδιά και η καριέρα και ο έρωτας και το διάβασμα και η μόδα και όλα τέλος πάντων που κάνουμε και χαιρόμαστε που μπορούμε να τα κάνουμε!

Ναι, ναι, καλά καταλάβατε, "ακόμα ένα γυναικείο blog ποικίλης ύλης" που λένε και στα περιοδικά αλλά και σκέψεις για ό,τι μας απασχολεί γενικότερα. Ακόμα και χαζολόγημα και ονειροπόληση. Για όλα υπάρχει χώρος εδώ.
Τα λέμε λοιπόν όπως θα τα λέγαμε αν πηγαίναμε για έναν απογευματινό καφέ ή για καφεδάκι στη ζούλα ανάμεσα στις δουλειές!

Φιλικά!!!